Splošni Pogoji

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.pasjazvezda.si je spletna trgovina, ki deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Ko se obiskovalec prijavi v sistem, pridobi svoje uporabniško ime in geslo, s katerima ob vsakem obisku spletnega mesta lahko dostopa tudi do svojega uporabniškega računa, s tem si kupec pridobi pravico do nakupa v spletni trgovini. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med lastnikom spletne trgovine, ponudniki artiklov in potrošnikom.

Naročanje

 

Naročanje poteka prek Interneta 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščene v kategorijah. Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Kupcu so izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila vselej dostopni v spletni trgovini v rubriki Profil obiskovalca. Ob spremembi naročila ali preklica, mora kupec o tem ponudnika obvestiti na elektronski naslov info @ pasjazvezda.si, kjer mora navesti tudi številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu.
Ponudnik v obljubljenem roku blago diskretno zapakira, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. V omenjenem elektronskem sporošilu pouči kupca tudi o politiki vračanja blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

 

Reklamacije

 

Kupec ima pravico, da brez navedbe razloga v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov v roku 15 dni od prejema blaga obvesti prodajalca, da bo vrnil kupljeno blago. O vračilu blaga mora kupec pisno obvestiti prodajalca na elektronski naslov info @ pasjazvezda.si, kupljeno blago pa vrniti prodajalcu v roku 30 dni na naslov:

 

Mataja, Matic Vukič s.p.
Polje 25,
1410, Zagorje ob Savi

 

V primeru vračila blaga nosi stroške pošiljanja kupec. Dobavitelj je dolžan prevzeti le blago, ki ni bilo uporabljeno, poškodovano, oprano in je v originalni nepoškodovani embalaži s priloženim računom dobavitelja. Kupec prejme celotno kupnino na njegov bančni račun (ki ga mora priložiti) v roku 15 dni od prejema vrnjenega blaga. V primeru menjave blaga bo dobavitelj poslal menjano blago v roku 8 dni od prejema vrnjenega blaga, o morebitni zamudi dostave pa bo predhodno obvestil kupca. Stroške ponovnega pošiljanja krije kupec.

 

Cene in podatki

Vse cene so v EUR, pri katerih DDV ni obračunan (DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV). Zavezanci za DDV so dolžni ob registraciji navesti tudi svojo davčno številko.
Ponudnik skuša čim bolje skrbeti za ažurnost in pravilnost podatkov, ki so navedeni na spletu. Kljub temu, pa se lastnosti artiklov, dobavni rok in cena spreminjajo, tako da obstaja možnost, da ponudnik ne utegne sočasno s spremembo popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, se kupca obvesti o spremembah ter omogoči preklic ali zamenjavo naročenega artikla.
V primeru, da se cena artikla tekom obdelave naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal v vsakem primeru kupcu zagotoviti nižjo ceno oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

 

Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

 

Načini plačila

 

V spletni trgovini vam ponudnik omogoča plačilo po povzetju z gotovino ob prevzemu in plačilo po predračunu.

Plačilo po povzetju:

Poštnemu uslužbencu ali dostavljalcu ob prevzemu paketa izročite gotovino in pošta bo za vas opravila plačilo.
Provizija za plačilo (0,96 EUR) je vključena v ceno poštnine.Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku upravljalca spletnega mesta in tako kupcu dostopna 24 ur na dan v njegovem uporabniškem profilu.

Plačilo po predračunu:

Stranka lahko pri načinu plačila izbere plačilo po predračunu, kar pomeni da bo stranka v najkrajšem možnem času na njen elektronski naslov, ki ga je navedla ob registraciji dobila predračun. Ko stranka opravi plačilo predračuna na naš transakcijski račun (naveden na predračunu), bomo paket še isti dan poslali na strankin naslov.

 

Nakazilo na TRR račun:


Nakazilo na račun upravitelja spletnega mesta pasjazvezda.si - Mataja, Matic Vukič s.p.

Pri tem načinu plačila kupec sledi spodnjim navodilom:

Številka TRR računa.: SI56 02019-0258155907 
Ime računa: Mataja, Matic Vukič s.p, Polje 25C,1410 Zagorje ob Savi 
Namen: Za namen vpišite - plačilo računa pasjazvezda 
Sklic: Vpišite datum naročila ter št. naročila. Npr: 00 21052010-60 
Banka: Nova ljubljanska banka

 

Avtorske pravice

Spletno mesto www.pasjazvezda.si je v lasti podjetja Mataja, Matic Vukič s.p. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij iz spletnih strani dovoljeno samo s pismeno odobritvijo lastnika.

Pridržujemo si pravico do spremembe pogojev ter cen v spletnem katalogu brez predhodnega obvestila.