Pošiljanje In Vračilo


Blago, naročeno v spletni trgovini, dostavlja Pošta Slovenije d.o.o. Cena dostave je enotna in znaša 5 EUR.

Blago vam bo na želeni naslov dostavila Pošta Slovenije. Lahko pa se odločite tudi za prevzem na pošti.
Pri paketni dostavi na dom (gotovinsko plačilo po povzetju), ki jo opravlja dostavna služba - Pošta Slovenije, se obračunavajo pavšalni stroški dostave.

Dostavlja se na področju celotne Slovenije.

* Pri nakupu manjšem od 40 EUR se tako prištejejo k znesku nakupa tudi stroški dostave.
** Pri nakupu v vrednosti večjem od 40 EUR krije stroške dostave naše podjetje.

Naročeno blago bo dostavljeno v najkrajšem možnem času. Če boste naročilo oddali do 16. ure, bo blago verjetno odpremljeno še isti dan in ga boste prejeli predvidoma v roku 2-3 dni.

Če boste oddali naročilo po 16. uri, bo morda odpravljeno še isti dan, najverjetneje pa naslednji. Naročila, ki jih dobimo v soboto, nedeljo ali praznik, bodo načeloma odpremljena prvi naslednji delovni dan.

Pri plačilu zneska nakupa vam Pošta Slovenije po svojem veljavnem ceniku zaračuna še provizijo za prenakazilo zneska nakupa.Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec ima pravico, da kupljeno blago vrne brez kakršnekoli odškodnine. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika, najkasneje v 10-ih dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-mail info @ pasjazvezda.si, blago pa vrniti v nadaljnjih 10 dneh. V tem primeru kupec sam poravnava stroške, ki nastanejo ob vračilu kupljenega artikla. 

Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.